Patronal FECETC i els sindicats UGT i CCOO signen l’acord de conveni col·lectiu dels CET de Catalunya, amb alces salarials i reducció de jornada

12 de setembre de 2018.– Representants de la FECETC, en nom dels centres especials de treball, i dels treballadors, han arribat a un acord aquest matí sobre el conveni col·lectiu del sector, que inclou, com a punts principals, una revisió salarial del 2016 i del 2017 i una reducció de 10 hores de la jornada pel 2018, que passa de 1.772 a 1.762 hores.

Pel que fa al salari, s’ha acordat un alça del 2 per cent  per al 2016 i del 3 per cent per al 2017, a tots els nivells, que podrà ser compensable i absorbible en cas que estigui especificat el pagament a compte de conveni -salari base i plus d’activitat-. Els augments del 2016 i 2017 formaran part, a la nòmina, del concepte “motxilla acord conveni acta 12/09/18”  i s’hauran de regularitzar abans del 31 de desembre de 2018.

D’altra banda, les taules salarials que s’acordin per l’any 2018, contemplaran la unificació dels conceptes de Salari Base i el Plus d’Activitat, per 14 mensualitats .Tot això implica la creació d’un complement “Ad personam”, ni compensable ni absorbible per tots aquells/es treballador/es que tinguin un import superior al que s’acordi en el conveni i que fa referencia al plus d’activitat. Finalment, el conveni contempla una reducció de sis hores per a ús del treballador/a, que es determinarà en les negociacions del conveni 2018, que les dues parts s’han compromès a continuar.

Si teniu més dubtes o us cal algun aclariment, us podeu adreçar a fecetc@fecetc.org

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s