FEACEM Core, l’aplicació per trobar el CET que necessita cada empresa

31 d’agost de 2018. Coneixes FEACEM Core? És l’aplicació per a mòbil que facilita l’accés als serveis dels més de 500 centres especials de treball vinculats a la Federació Espanyola d’Associacions de Centres Especials de Treball (FEACEM), de la qual formem part, perquè aquestes empreses siguin conegudes, més presents als mercats i fàcilment localitzables.

L’aplicació, fruit de la col·laboració amb la Fundació Vodafone España, permet als usuaris accedir al catàleg de Centres Especials de Treball (CET) i filtrar la informació segons diversos criteris. La iniciativa vol contribuir a visibilitzar el treball dels CET i els ajuda a donar a conèixer el que poden aportar com a empresa i demostrar la qualitat i l’avantguarda dels seus serveis.

L’app, per a iOS i Android, es pot descarregar com FEACEM Core i compta amb una àrea pública en la qual trobar informació dels seus més de 500 centres associats a través de criteris sectorials i territorials. La fitxa de cada un d’aquests centres informa del tipus d’activitat que desenvolupa, de la seva adreça web, del correu de contacte, de l’associació empresarial a la qual està adscrit i de la qualificació administrativa per contractar amb l’administració pública.

Així mateix, l’aplicació ofereix també una àrea privada a la qual s’accedeix amb usuari i contrasenya facilitats per FEACEM; ofereix la possibilitat de compartir contactes gerencials dels diferents centres per tal de generar una xarxa d’experiències i de posar en marxa projectes conjunts com ara licitacions de determinades dimensions.

Més informació clicant AQUÍ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s