La campanya Sí i millor guanya visibilitat a BIZ Barcelona

7 de juny de 2018.- La nostra federació va ser els dies  30 i 31 de maig, i per tercer any consecutiu al saló BIZ Barcelona per a emprenedors, pimes i l’economia social. L’objectiu era donar a conèixer la campanya ‘Sí i millor, amb 2% de treballadors amb discapacitat’ i el balanç és molt positiu, ja que va donar-li una visibilitat “excel·lent” entre visitants i empreses expositores, en paraules del nostre director, Miquel Vidal. A més, va ser una bona ocasió per presentar-la a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al regidor de comerç, Agustí Colom, en el transcurs de la inauguració. També va ser presentada al secretari general de Treball, Josep Ginesta, a la directora de general de Barcelona Activa, Sara Berbel, al director executiu d’emprenedoria i innovació, Lorenzo Di Pietro, i a la vicepresidenta de Fepime, Beatriz Fernández-Tubau.

Segons Vidal, la fira “ens va donar un posicionament molt positiu; a més de cridar l’atenció de les empreses visitants, a les quals vàrem explicar els avantatges de contractar persones amb discapacitats, no només en compliment de la normativa, sinó també com una oportunitat obligada per a la contractació publica”. A més, aporta diversitat a les empreses, referències positives al grup i  rendibilitat directa i diferent.

La FECETC participava al saló dins l’estand de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (FEPIME), a la qual agraïm que ens acollís. Des d’allà vam promoure projectes i iniciatives entre empreses i CET, vam explicar què és un CET i distribuir material informatiu, vam afavorir els primer contactes amb els representants d’empreses i CET i vam conèixer projectes presentats tant per empreses com per CETs que busquen socis i col·laboradors. A més, vam col·locar diversos rollups de la campanya en punts estratègics del saló, un saló que en dos dies va rebre prop de 14.000 visitants i va acollir unes 200 conferències  i més de 40 activitats de networking.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s