Suma’t al “Sí, i millor, amb 2 % de treballadors amb discapacitat”

27 ‘abril  de 2018.– Continuem aquest 2018 amb la campanya ‘Sí i millor, amb 2% de treballadors amb discapacitat’ amb què volem, d’una banda, recordar l’obligació que tenen les  empreses de més de 50 treballadors de comptar a les seves plantilles amb un 2 per cent de treballadors amb discapacitat. D’altra banda, volem sensibilitzar i  posar en valor  tots els avantatges de comptar amb persones amb altres capacitats; i és que les persones amb discapacitat, amb el seu esperit de superació, són un exemple per als seus companys; a més, demostren un alt grau de constància i implicació en l’empresa, milloren el clima laboral i poden ser font d’innovació i desenvolupament.

Des del punt de vista econòmic no podem oblidar els ajuts i subvencions que poden rebre les empreses que contracten persones amb discapacitat, així com la millora de la imatge de l’empresa per la seva responsabilitat.

Per donar més força a la campanya s’han preparat uns material específics i s’han instal·lat uns rollups informatius a diverses instal·lacions de Barcelona Activa. Aquesta campanya s’emmarca dins el conveni signat amb l’ajuntament de Barcelona per al projecte  ‘Capacitats i talent per a les empreses’ signat a finals de l’any passat per crear un marc d’innovació social, intercanvi d’informació, recerca, reflexió i debat d’experts i líders de l’economia social i la universitat que aportin coneixement i experiències de bones practiques en l’ocupació de persones amb discapacitat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s