Demà comença la Fira Discapacitat i Ocupació per posar en contacte directe empreses amb persones amb discapacitat que busquen feina

La inauguració oficial, demà a les 12:30, amb el Comissionat d’Economia Social de l’ajuntament de Barcelona, Alvaro Porro, i la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel

 

12 de març de 2018.  Compte enrere per a l’obertura, demà de la sisena edició de la fira Discapacitat i Ocupació, que organitza la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), juntament amb el portal especialitzat DisJob i amb el suport de l’ajuntament de Barcelona. Serà els dies 13 i 14 de març a les Drassanes de Barcelona (al Museu Marítim).

 

 

 

Comptarà amb la participació d’una  trentena d’empreses, que s’han  compromès a retribuir a les persones contractades que seleccionin a la fira, amb un salari en cap cas inferior a 1.088,56 euros bruts mensuals, per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials. Les empreses participants són de camps tan diversos com la moda, les finances,  la consultoria, l’alimentació, les noves tecnologies i la distribució i que volen incorporar als seus equips persones amb discapacitat. També es preveu la participació d’alguns Centres Especials de Treball (CET). Serà una ocasió perquè les persones amb discapacitat que són a l’atur o volen canviar de lloc de treball portin els seus currículums, concertin entrevistes i exposin les seves capacitats i preferències.

 

La fira s’emmarca dins l’aposta del consistori barceloní perquè s’avanci en la contractació social de qualitat i en el foment de la igualtat d’oportunitats, la participació activa i l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat, col·lectiu amb una taxa d’atur més elevada que la de la població sense discapacitat. Aquesta aposta per la fira forma part, alhora, del programa Capacitats i Talent per a les empreses de FECETC, que té el suport del consistori.

En aquest sentit, la FECETC ha organitzat, juntament amb Barcelona Activa, tallers molt pràctics sobre presentació de currículums, elaboració d‘elevator pitch o fórmules per posar en valor les capacitats del candidats. L’agenda d’activitats inclou l’exposició de casos d’èxit d’emprenedors amb discapacitat o contractació de persones amb discapacitat, i taules rodones sobre gestió de talent divers i models d’empresa emprenedora.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s