L’assemblea de FECETC nomena Josep Roset com a nou president, en substitució de Julio Martínez

22 de febrer de 2018.- L’assemblea general ordinària de FECETC celebrada dimarts va nomenar Josep Roset nou president de la federació en substitució de Julio Martínez, al capdavant de la institució els últims quatre anys. Josep Roset encapçalava l’única candidatura que es presentava a les eleccions, amb el següent equip de Junta

President: Josep Roset, Metropolis CET

Secretària: Marta Alzina, FEM CET

Tresorera: Bibiana Bendicho, ASPID Lleida

Vicepresidents: Josep Maria Solanellas, MITON

Alfonso Moreno, Grup MIFAS Girona

Jorge León, Can Cet

Alfred Subietas, Grup Ilunion

Xavier Benet; Laforem Dertusa CET Tarragona

 

El president sortint, Julio Martínez, va recordar el seu complicat accés a la presidència després de frenar una “opa hostil” i va afirmar que en aquests quatre anys ha calgut lluitar contra la històrica concepció que FECETC representava els CETs amb ànim de lucre. “Ens ha costat trencar amb aquesta visió”, va continuar Martínez, tot afegint: “el CET és una empresa d’economia social i l’hem situada al nivell que li correspon”. Ara, “en aquesta nova etapa li cal un equip nou que segueixi unes pautes marcades”. Per a Julio Martínez “la FECETC ha estat un projecte engrescador i il·lusionant”.

Al seu torn, el nou president, Josep Roset, va assenyalar que la seva junta serà “continuista” i basada en “el treball, la perseverança i la constància”; és una junta “molt equilibrada”, on continuen alguns integrants de la junta anterior i que haurà de treballar amb els molts “fronts oberts” que té la federació. Entre aquests fronts figura el tancament del conveni  2016-2018,  la divisió del món dels CETS en dos grans blocs “però que esperem poder unir”, en paraules de Martínez, per tal de presentar un sector més fort davant les administracions, o la importància de fer molta pedagogia davant les empreses i la ciutadania en general per posar en valor la qualitat de la feina que es fa als centres especials de treball.

Josep Maria Solanellas, vicepresident de les juntes sortint i entrant, va voler reconèixer públicament la tasca de Julio Martínez, amb el qual “hem passat els pitjors anys” per les dificultats que està travessant el país i l’enfrontament amb l’administració, i va elogiar la defensa dels CETs de Martínez “des de l’absolut altruisme”. També va agrair la tasca feta per Jaume Graus com a secretari, l'”ànima de totes les juntes”.

A banda del relleu al capdavant de la presidència, l’assemblea va aprovar els comptes anuals i la memòria 2017. El director de la federació, Miquel Vidal, va explicar a grans trets el contingut i objectius del conveni signat a finals del 2017amb l’ajuntament de Barcelona per impulsar el projecte Capacitats i talent per a les empreses i el responsable d’Escena Comunicación, Juanjo García, exposà la nova imatge del logotip de FECETC, el perquè del canvi, i  les  imatges i missatges que acompanyen el projecte Capacitats i talent per a les empreses, “una campanya directa i amb ambició”. Entre altres coses, va destacar les 300 banderoles que es col·locaran als carrers de la ciutat per difondre la campanya. Abans de finalitzar es va donar la paraula als responsables dels nous socis de la federació (Fundació Marpi-Taller Horitzó; INSOMIN, Botiquín Sans; Selid; CET Cant i Integralia-Valles), alguns dels quals van expresar el seu desig de participar i de formar part de la xarxa.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s