20 de febrer, xerrada:  Anàlisi dels CET: bases per a una consolidació i creixement sostenible.

Fecetc. xerrada 313 de febrer de 2018.- El professor de comptabilitat la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona(UB), Jordi Martí Pidelaserra, oferirà dimarts 20 de febrer, abans de l’assemblea general de socis de FECETC, una xerrada titulada Anàlisi dels CET: bases per a una consolidació i creixement sostenible.

A la xerrada, que té el suport de l’ajuntament de Barcelona, el professor parlarà, entre altres coses, sobre la situació econòmica i financera dels Centres Especials de Treball (CETs), de la  necessitat de modernització dels equipaments i instal·lacions per garantir la viabilitat i d’estratègies de model productiu i de gestió, així com de noves activitats i línies de negoci sostenible per a la seva continuïtat i estabilitat.

Gran estudiós dels CETs, Martí Pidelaserra ja va col·laborar amb la FECETC en la jornada de celebració dels 25 anys de l’entitat, el 28 de febrer de 2017, amb una conferència en què va abordar la informació econòmica, financera i laboral dels nostres CET,  de la qual en fa un seguiment des de fa anys.

Per això, considera que podem parlar d’uns patrons comuns d’aquests centres, que són mediambientalment sostenibles, socialment responsables i complidors dels criteris de governança. Els CET de la federació, d’altra banda, aporten un valor afegit que ha crescut per sobre del creixement del PIB espanyol, amb un model orientat a la venda més que a la producció i que transformen aquest valor afegit en rendes del treball. Els CET no s’han endeutat durant la crisi i han demostrat gestionar els seus recursos amb la màxima eficiència. A més, han creat més de 2.800 llocs de treball i han estat molt responsables des del punt de vista financer. Per tot això, en uns moments en què els grans fons d’inversió busquen arreu del món projectes d’inversió socialment responsables, la federació pot fer valer els valors i fortaleses de les seves empreses per atraure’ls i trobar noves fonts de finançament.

Recordeu

Quan? 20 de febrer, 10:30h

On? Can Jaumandreu. C/ Perú, 52, 0818 Barcelona

Més informació i inscripcions a : fecetc@fecetc.org

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s