La FECETC, a la reunió de l’Àmbit Participat de l’Economia Social i Solidària de Barcelona

29 de gener de 2018.- El president de FECETC, Julio Martínez, va assistir, dijous 25, a la reunió de l’Àmbit Participat de l’Economia Social i Solidària a Barcelona, organitzada pel Comissionat d’Economia Social i Desenvolupament Local i Consum de l’ajuntament de la ciutat. A la trobada van prendre part 15 representants de 12 entitats de l’economia social; en ella es va parlar dels diferents àmbits que abasta aquesta nova economia, i que inclou des del consum responsable a l’economia de les cures, els usos del temps, una moneda ciutadana i el desenvolupament de proximitat. També es va parlar d’un camp en què aquest comissionat participa activament, com és la contractació pública responsable.

La convocatòria  de subvencions  de promoció i reforç de l’economia social i solidària, els nous equipaments d’innovació socioeconòmica a Barcelona Acti

va, el programa B-Mincome  i l’espai per a la gent que comença van ser altres temes de l’ordre del dia.

Segons Julio Martínez, va ser una reunió molt enriquidora i de la qual destaca, entre altres coses, el fet que s’ha reiniciat la participació de les entitats de segon i tercer nivell aquest comissionat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s