Estel Tapia, a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

18 d’octubre de 2017.– El Centre Especial de Treball (CET) associat Estel Tàpia de Barcelona serà del 20 al 22 d’octubre a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona, al districte de Sant Andreu. Com ja va fer l’any passat, Estel Tapia presentarà les seves novetats en bosses, motxilles, embolcalls d’entrepans i altres complements fets amb roba per persones amb discapacitat. Són edicions limitades, de quilòmetre zero (es fan al barri del Raval), d’acabats molt cuidats i on es nota la feina ben feta. Valen molt la pena!!!

Per això, la Fira d’Economia Solidària és un  bon lloc per donar-les a conèixer i vendre-les a un públic especialment sensibilitzat. I és que la fira és un esdeveniment anual referent que vol mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

La primera edició de la Fira va celebrar-se el 2012 i des d’aleshores s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector cada mes d’octubre. A la Fira hi estan representats tots els productes i serveis que cobreixen les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Recordeu: del 20 al 22 d’octubre a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu (C/Sant Adrià, 20, Barcelona)

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s