Segona Reunió de la Taula de Contractació Pública de l’ajuntament de Barcelona

Julio Martínez (segon per la dreta), a la reunió de la Taula de Contractació
Julio Martínez (segon per la dreta), a la reunió de la Taula de Contractació

Segona Reunió de la Taula de Contractació pública de l’ajuntament de Barcelona

27 de juny de 2017. El president de la federació, Julio Martínez, ha participat aquest migdia en la segona reunió de la Taula de Contractació Pública de l’ajuntament de Barcelona, de la qual forma part. Aquesta Taula es va constituir l’any passat  amb participació de prop d’una trentena d’entitats, entre sindicats, organitzacions empresarials i del tercer sector  i entitats mediambientals. La Taula és un espai de diàleg entre l’administració municipal i aquestes entitats per buscar fórmules de millora de la contractació pública municipal. En la trobada s’ha presentat la Guia de contractació pública ambiental.

En el torn de precs i preguntes, Julio Martínez ha fet esment a la càrrega financera que per als Centres Especials de Treball (CET) subcontractats representen els contractes públics. També ha parlat de les subrogacions, de la formació… i ha celebrat la reserva d’un pressupost de nou milions d’euros  per a CETs i empreses d’inserció.

Anteriorment, i també  fruit del treball conjunt de la organitzacions de la Taula es va redactar la Guia de contractació pública so

Foto de família de tots els participants a la reunió de la Taula
Foto de família de tots els participants a la reunió de la Taula

cial, que pretén ser una eina de transformació socioeconòmica, al servei de les persones i el bé comú i el qual amplia el ventall d’empreses que poden participar en els processos de licitació pública. És un document, pioner a l’Estat, és conseqüència d’un canvi de paradigma en la consideració de la contractació municipal no únicament com una via d’adquirir béns i serveis com fins ara sinó com una de les principals eines de política econòmica municipals.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s