Participació de la FECETC en la campanya de TMB «Mou-te per les persones amb discapacitat»

La FECETC participa activament, junt amb les entitats que formen part del COCARMI, en el disseny de la campanya de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) Mou-te per les persones amb discapacitat. Aquesta campanya estarà orientada a la visibilització de la situació de les persones amb discapacitat en els diferents àmbits de la vida, des de la perspectiva de la normalització i la inclusió. Es desenvoluparà durant el darrer trimestre de l’any i es dividirà en els següents blocs temàtics: l’octubre estarà dedicat a l’esport com a eina d’inclusió social; el novembre, a la dona amb discapacitat; i el desembre, als drets de les persones amb discapacitat.

Està previst iniciar la campanya amb un acte de presentació amb presència i participació institucional dels màxims representants i responsables de les entitats.

TMB Mou-te persones discapacitat

TMB ofereix espais a les dependències de metro i als autobusos (inclòs el bus turístic) per al desenvolupament d’accions de sensibilització i conscienciació.

Els elements de difusió de la campanya seran: un vídeo de campanya per a les xarxes socials i l’acte de presentació, spot per MouTV, opis de metro, publicitat interior als autobusos, distribució de fulletons al metro i bus, notes i convocatòries de premsa, microsite específic al web de TMB, mencions a les xarxes socials, aparicions a la revista corporativa de TMB Hora Punta, articles i publicacions a la intranet de TMB, cartelleria interna i samarreta de campanya.

El disseny i producció de materials va a càrrec de TMB, així com les despeses derivades de l’organització i desenvolupament d’esdeveniments.

Deja un comentario